ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Βρες το ιδανικό πρόγραμμα … στα μέτρα σου!!

Κάλεσε μας για να προγραμματίσουμε το ΔΩΡΕΑΝ δοκιμαστικό σας μάθημα στο χώρο σας ή στον ειδικά

διαμορφωμένο στούντιο γυμναστική μας

Personal Training

Πόσοι από εσάς έχετε ζητήσει να σας δώσει ένα εξατομικευμένο «πρόγραμμα» το γυμναστήριό σας και κάθε φορά τρέχετε πίσω από έναν γυμναστή ζητώντας του να σας εξηγήσει την άσκηση; Πόσες φορές άραγε εκτελούμε μία άσκηση τελείως λάθος και ενώ τις περισσότερες φορές απλώς δεν μας ωφελεί,κάποιες φορές μπορεί και να μας βλάψει ανεπανόρθωτα;

Group Training

Μία ακόμη μορφή οργανωμένης προσωπικής προπόνησης είναι η καθοδήγηση του εξιδεικευμένου γυμναστή σε μία μικρή αριθμητικά ομάδα ατόμων με κοινάχαρακτηριστικά ή κοινά προβλήματα. Οι άνθρωποι γενικά τείνουν να υποκινούνταιμεταξύ τους  όταν γυμνάζονται ομαδικά,ενώ μεταδίδεται η θετική διάθεση.

Functional Training

Απευθύνεται σαφώς σε αθλητές αλλά και σε όλες τις ηλικιακές ομάδεςασκούμενων, με ή χωρίς προηγούμενη προπονητική εμπειρία. Επίσης συστήνεται και σε άτομα με μυοσκε-λετικά προβλήματα αφού δυναμώνει, προσφέρει λειτουργικότητα στο σώμα τους και χαρίζει αυτοπεποίθηση στην καθημερινότητά τους.

Cross Training

Πρόκειται για μία δυναμική προπόνηση που επιτυγχάνει μυϊκή ενδυνάμωση, ευλυγισία, αύξηση αντοχής, καρδιο-αναπνευστική τόνωση και είναι διάσημη μέθοδος όχι μόνο για καύση λίπους αλλά και για το φαινόμενο «afterburn” δηλ.μετακαύσεις.