ΕΠΙΛΕΞΕ ΣΤΟΧΟ

Δείτε τους στόχους που μαζί μπορούμε να επιτύχουμε!

myiki endynamosi

Μυϊκή ενδυνάμωση

Επιτυγχάνεται μέσω προγραμμάτων γυμναστικής που βασίζονται κυρίως στις ασκήσεις με βάρη, ιμάντες εκγύμνασης trx, λάστιχα, ή άλλα όργανα παροχής αντίστασης. Οι ασκήσεις αυτές εναλλάσσονται συστηματικά και  γίνονται με προκαθορισμένο αριθμό σετ και επαναλήψεων  τις οποίες επιμελούμαι προσωπικά ώστε να επιτευχθεί η μυϊκή ενδυνάμωση.

πλανο εκγυμνασης

Απώλεια Λίπους

Μέσα από μία σειρά ειδικών ασκήσεων που περιλαμβάνονται στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα του ασκούμενου που επιθυμεί απώλεια λίπους και με σωστό συνδυασμό αερόβιων/ αναερόβιων ασκήσεων και ενδυνάμωσης των μυών, επιτυγχάνουμε

απώλεια λίπους στον μέγιστο βαθμό. Ως προπονητής λαμβάνω υπόψη διάφορες  παραμέτρους όπως το φύλο, η ηλικία, η σωματική κατάσταση, οι καθημερινές συνήθειες , προκειμένου να δημιουργήσω ένα πρόγραμμα «taylor made» για τον κάθε ένα αθλούμενο χωριστά.  Φυσικά  τα διατροφικά tips για πριν και μετά την προπόνηση που θα σας παρέχω, καθώς και μία ισορροπημένη καθημερινή διατροφή συμβάλλουν στο καλύτερο αποτέλεσμα.

Υπερτροφία και Αύξηση Δύναμης

Υπερτροφία και Αύξηση Δύναμης

Μυϊκή υπερτροφία σημαίνει σχηματική αύξηση του μυϊκού όγκου, δηλ. της επιφάνειας που καταλαμβάνουν οι μυς και αύξηση της μυϊκής μάζας, δηλ. αύξηση του βάρους των μυών.  Με ειδικό αλγοριθμικό σύστημα προπόνησης για το οποίο έχω εκπαιδευτεί, επιτυγχάνω μέσω ειδικής

προπόνησης  την αλλαγή της σύστασης του σώματος ώστε να αυξηθούν  τα μυϊκά κιλά και ο μυϊκός όγκος ,  μέσω της  έντασης , του όγκου και της συχνότητας της εκγύμνασης για την  κάθε μυϊκή ομάδα.  Παράλληλα, για Αύξηση Δύναμης προσαρμόζω μεθοδικά το εβδομαδιαίο πρόγραμμα του ασκούμενου ώστε να αυξηθεί σταδιακά η ένταση της επιβάρυνσης στην προπόνηση, ο ρυθμός και η ταχύτητα καθώς και το στυλ της εκτέλεσης, με στόχο την μέγιστη ικανότητα δύναμης.

αποκατασταση τραυματισμων αθηνα personal trainer

Αποκατάσταση Τραυματισμών και Ισορροπίας

 Όπως έχω αναφέρει εκτενώς και σε προηγούμενη ενότητα (βλέπε εξειδικευμένα προγράμματα), μετά από σειρά ωρών σε σεμινάρια και πιστοποιήσεις, όπου έχω καταρτιστεί σε αποκαταστάσεις ιατρικών προβλημάτων, μπορώ να

προσφέρω τις υπηρεσίες μου υπό τις οδηγίες του θεράποντα ιατρού αλλά και

χωρίς, προκειμένου να επιτευχθεί αποκατάσταση από τραυματισμούς σε κάθε ενδιαφερόμενο ώστε να ενταχθεί και πάλι κανονικά στην καθημερινότητά του. Επιπλέον, στις περιπτώσεις που έχει επηρεαστεί η ικανότητα της ισορροπίας ενός ασκούμενου, επιτυγχάνεται μέσα από σειρά εξειδικευμένων ασκήσεων η επανάκτηση ισορροπίας και έτσι χτίζεται σιγά σιγά και πάλι η εμπιστοσύνη  στον εαυτό του.

Αύξηση Ευλυγισίας

Μέσω ειδικών  ασκήσεων επιτυγχάνεται η ικανότητα του μυός να αυξάνει το μήκος του αλλά  και να επανέρχεται στο αρχικό του σημείο χωρίς βλάβη. Πρακτικά σημαίνει να γυμνάζεται ο αθλούμενος  χωρίς να κουράζεται αλλά και στο να νοιώθει ευεξία κατά τη διάρκεια όλης της μέρας. Είναι σημαντικό για το σώμα να είναι ευλύγιστο γιατί η προπόνηση γίνεται πιο αποδοτική ενώ μειώνονται οι ενοχλήσεις στις αρθρώσεις.

Αύξηση Ταχυδύναμης

Είναι ο συνδυασμός ταχύτητας και δύναμης. Πρόκειται για μία ειδική μέθοδο προπόνη-σης  που ενεργοποιεί αυτόν τον μηχανισμό μέσα από μια σειρά πλειομετρικών και άλλων συνδυαστικών ασκήσεων.Τα τελευταία χρόνια η βελτίωση της ταχυδύναμης  αποτελεί έναν από τους πρωτεύοντες στόχους πολλών ελεύθερα ασκούμενων. Αλλά και επαγγελματίες αθλητές έχουν υιοθετήσει αυτή τη μέθοδο στις προπονήσεις τους αφού αυξάνει τη δύναμη και την εκρηκτικότητα σε αθλήματα όπως το ποδόσφαιρο, το βόλεϊ, το μπάσκετ, το τένις και φυσικά στον στίβο.